Personeelsvereniging foqus

PV Foqus
 

De PV

Welkom op de website van Personeelsvereniging Foqus

PV Foqus is ooit ontstaan uit de 2 personeelsverenigingen van het toenmalige CBM (De CBM’er) en CBA (Intercom). Deze 2 pv's zijn samen verder gegaan als PV Foqus, de pv van BCA in Apeldoorn

Inmiddels zijn we meer als regio PV gaan fungeren en hebben we vele leden van DCS (voorheen B/CIE) en B/CAO welkom mogen heten. Sindsdien zijn daarmee leden vanuit alle diensten van de Belastingdienst van harte welkom, ook als je in het verleden bij de Belastingdienst hebt gewerkt.

Het bestuur van personeelsvereniging Foqus streeft ernaar om de activiteiten toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk leden. Er worden leuke en interessante activiteiten georganiseerd op zeer uiteenlopende gebieden: creatief, actief en ontspannend.

Lid zijn van Personeelsvereniging Foqus geeft je namelijk de kans om je collega’s ook buiten kantoortijd beter te leren kennen door samen aan leuke activiteiten deel te nemen. Hierdoor wordt de toch al goede sfeer binnen de Belastingdienst nog verder vergroot.

Bijna iedere maand wordt er een andere activiteit georganiseerd. Omdat niet iedereen hetzelfde leuk vindt organiseert Personeelsvereniging Foqus een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Van een wijnproeverij tot kerstshoppen, van outdoor activiteiten tot de legendarische crea workshops en natuurlijke de donkere dagen borrel. Oftewel voor ieder wat wils!

De personeelsvereniging probeert alle activiteiten tegen zeer voordelige prijzen aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een (sport)evenement of een leuke activiteit, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Statuten en huishoudelijk regelement

Lees hier onze statuten
Lees hier ons huishoudelijk reglement.