Personeelsvereniging foqus

PV Foqus
 

Donkere Dagen Borrel

Geplaatst op 17-11-2022  -  Categorie: Sfeerverslagen  -  Auteur: Jack Fortuin

DODABO 2022

 

Door Corona was het 2 jaar niet mogelijk om een DODABO te organiseren maar op 17 november 2022 was het dan eindelijk weer zover. De Babbel op het Caterplein was weer de vertrouwde locatie waar dit plaats had. Iedereen, en dit waren er 250, was vanaf 16.00 uur welkom en pas om 18.30 uur werd er een punt achter gezet. Behalve achtergrondmuziek was er ook gezorgd voor een life-optreden. De artiest die daarvoor was uitgenodigd was John Paul Chacon. Om 16.30 uur was hij er al maar conform het contract begon zijn optreden pas om 17.00 uur.

dscn1796

Om 17 .45 uur hield hij het voor gezien en werd er weer achtergrondmuziek gedraaid.

Behalve leden van personeelsvereniging Foqus waren er ook leden van de personeelsvereniging van de Gemeente uitgenodigd. Zij zorgden allen voor een prima sfeer. Wat mij wel opviel was dat er maar weinig oud-medewerkers van de motorrijtuigenbelasting waren. Van de 6 ere-leden was ik zelfs de enige aanwezige. De Babbel had alles weer prima verzorgd en behalve dat er flink werd doorgeschonken kwam men ook diverse keren met hapjes rond. De bitterballen en andere warme gerechten vielen in de smaak. Onderstaande foto’s zeggen genoeg over de sfeer.

dscn1799dscn1797

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Om 18.00 uur nam ik van iedereen afscheid om de bus naar Vaassen te halen maar het laatste half uur zal ook zeker goed zijn verlopen.

Succes verzekerd dus volgend jaar zal dit evenement zeker weer op de agenda staan.