Personeelsvereniging foqus

PV Foqus
 

Feestavond

Geplaatst op 21-06-2024  -  Categorie: Sfeerverslagen

Verslag jubileum feest

12 april hebben we een mooi jubileumfeest gehad. Op de uitnodiging stond 20 jaar maar eigenlijk zijn we veel ouder. Jack Fortuin (jarenlang oud voorzitter geweest) heeft het mij die avond in geuren en kleuren verteld.
We zijn wel 50 jaar oud, omdat we 20 jaar geleden 2 personeelsverenigingen, CBM'er en Intercom hebben samengevoegd tot het huidige Foqus.

feestavond-foto-1

De kaarten waren snel uitverkocht. De gasten zijn verwelkomd met een glaasje bubbels en met een goede DJ ging het al snel helemaal los. We hadden de BolleJan show ingehuurd en op het podium was de bar De Bolle Jan uit Amsterdam nagebouwd.  Verder waren er 3 gastoptredens van aankomend Nederlands talent. Zij krijgen de zaal snel mee in allemaal meezingers. Ouderwetse Amsterdamse gezelligheid….

feestavond-foto-5
Het was erg gezellig druk en als je even wilde bijkomen kon dit in de naastgelegen kroeg. Daar stond een photobooth waar gretig gebruik van is gemaakt. De lachsalvo’s waren hier niet van de lucht omdat er allemaal attributen lagen om op of voor te houden.

feestavond-foto-6
Kortom een erg geslaagd feestje!!!

Joke Voskamp