Personeelsvereniging foqus

PV Foqus
 

Huishoudbeurs 2023

Geplaatst op 21-03-2023  -  Categorie: Sfeerverslagen

Huishoudbeurs 2023

Op donderdag 23 februari rond 9:45 kwam ik aan bij de opstapplaats Malkenschoten, waar de bus al stond te wachten.
Ook was er al een aanloop van mensen die werden gebracht, maar ook zelf met de auto kwamen.
Het regende een beetje, dus de meesten doken direct de bus in.

We werden verwelkomd door een erg leuke buschauffeuse die duidelijk ook zin had in ons uitstapje.

Nadat iedereen welgeteld in de bus zat ( we hadden alle ruimte, want we waren niet met een hele grote groep ) kon de rit beginnen. Er werd al lekker gekwebbelt in de bus, dus we waren er snel.

hhb4

Aangekomen in Amsterdam stopte bus vlak voor de deu van de RAI, waar de huishoudbeurs zich gevestigd had.
We waren duidelijk niet de enigen, want wat een horde aan mensen kwam er aangelopen!

Eenmaal binnen werden de tickets gescand en kregen we een plattegrondje mee.
Waar gaan we beginnen?

hhb1


Wij zijn begonnen in de grootste hal, waar ‘Body & mind’ en ‘Life & living’ was hier gevestigd. Je kon bij verschillende stands beauty producten uitproberen. De medewerkers hier stonden te springen om je in de stoel te hebben, zodat ze hun producten aan je konden laten zien. Van Fysieke en mentale gezondheid tot make- up en verzorgingsproducten, van sporten, werk en gezin tot aan vakantie en dagjes uit, het was er allemaal..

Uiteraard kon je je weer op vele plaatsen inschrijven in ruil voor een gratis product, zwaai aan een rad of een leuke korting.

Bij de hal ‘Home & Graden’ was alles op het gebied van wonen, slapen, koken, klussen schoonmaken en tuinieren.

In de hal ‘Shop till you drop’, waren en allerlei kleine winkeltjes gevestigd die hun leukste producten hadden uitgestald: huishoudelijke producten, huid- en haarverzorging, mode en accessoires.

En dan de hal waar iedereen z’n buikje rond kan eten aan gratis hapjes en drankjes die de stand uitdelen om hun nieuwste producten te laten zien en te laten proeven, ‘Food & drinks’.

Dit jaar helaas wat kleinschaliger opgezet. Ook misten er ( over het algemeen ) best wat grote merken, die er voorgaande jaren wel stonden.

hhb5


Ook leuk waren dit jaar de verschillende workshops. Wel even van te voren opgeven, want geloof dat het er behoorlijk druk was.

Als afsluiter van de dag zijn we naar ‘de Hangout’ gegaan, waar op dat moment Roy Donders een aantal nummers aan het zingen was.

Aaneengesloten stond Samantha Steenwijk op het podium, die het publiek lekker meekreeg met een aantal grote hits van collegae artiesten.
Het grootste deel van de mensen hadden hun bingo kaart ook al klaar liggen, die ze bij één van de quizstands hadden verkregen door zich in te schrijven.

Na afloop zijn we terug de bus in gegaan, en hebben we de terugreis ingezet. De meesten waren nog gezellig aan het napraten over hoe de dag was en plannen aan het maken over het avond eten.

Terug in Apeldoorn neemt iedereen afscheid, en gaat ieder z’n eigen weg.

 

hhb2