Personeelsvereniging foqus

PV Foqus
 

Vacature

Geplaatst op 11-07-2024  -  Categorie: Algemeen

Personeelsvereniging Foqus zoekt extra bestuursleden!

Ben je een organisatietalent, creatief, initiatiefrijk, enthousiast, heb je een gevoel voor wat er in deze tijd zal ‘aanslaan’, teamspirit maar ook het vermogen om zelfstandig ideeën op te pakken en uit te werken … dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug? De kans en veel ruimte om je ideeën voor de personeelsvereniging te realiseren, talenten te ontwikkelen, dankbare collega’s, uitbreiding van je netwerk en veel gezelligheid!

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en enkele algemene bestuursleden. Bestuursleden bepalen mede de koers van de personeelsvereniging, organiseren zelf activiteiten of helpen met het organiseren van activiteiten, onderhouden samen een netwerk van evenementlocaties en activiteitenaanbieders en doen aan ledenwerving. Er is maandelijks een bestuursvergadering en één keer per jaar een algemene ledenvergadering. Het bestuur wordt bijgestaan door vrijwilligers en er wordt ook veel samengewerkt met de personeelsverenigingen van de andere departementen.

In overleg met je manager mag je afhankelijk van je werkzaamheden binnen de PV

maximaal 2 tot 4 uur per week in SAP verantwoorden. De exacte voorwaarden kunnen per dienstonderdeel verschillen.

Wil jij niet direct bij het bestuur en alleen een activiteit organiseren voor de personeelsvereniging?

De Personeelsvereniging Foqus is een bloeiende vereniging met een groot aantal leden. Bestaande uit actief in dienst zijnde leden en gepensioneerde leden.  Gedurende het hele jaar worden er voor de leden veel activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Activiteiten van zeer divers karakter, actief en passief, creatief en sportief. De organisatie van al deze activiteiten ligt nu in handen van het vijftal enthousiaste bestuursleden die handen te kort komen om activiteiten in de volle breedte te organiseren en daarom met smart op jouw hulp zitten te wachten.

 

Wil je meer informatie?

Neem contact op met een van onderstaande bestuursleden voor een vrijblijvend gesprek of stuur een mail naar ofni.[antispam].@pvfoqus.nl:

 

Joke Voskamp 06 – 51 63 54 29

Judith Abrahams 06 - 21 95 80 40

 

 

We staan je graag te woord.