Personeelsvereniging foqus

PV Foqus
 

Winterberg 2023

Geplaatst op 13-03-2023  -  Categorie: Sfeerverslagen

Op 2 en 3 februari vertrok een groep enthousiaste wintersporters vanuit Apeldoorn met de bus richting Winterberg. De reis begon vroeg, om 7:00 uur vanaf Walterbos, en de bus reedt direct naar de parkeerplaats in Winterberg voor de skiverhuur, om vervolgens de pistes op te gaan.

Na een dag vol skiën en snowboarden keerde de groep terug naar het hotel voor het avondeten, Het hotel, Haus Sur Sonne, lag op 25 minuten rijden vanaf de Winterberg. Maar voordat we in het hotel aankwamen zat de stemming er al meteen goed in door de Flugels en Jagermeister die rijkelijk werden geschonken in de bus.

Na de aankomst in het hotel, nadat iedereen zich had opgefrist op de kamer werd het avondeten in buffetvorm geserveerd en werd er daarna gezellig geborreld waarbij diverse kaartspellen en o.a. mexicaantje werden gespeeld.

De volgende dag werd er na een goed ontbijt weer richting de piste gegaan. Er werden skilessen gevolgd en er werd flink geskied, gesnowboard en gewandeld, ondanks het slechte weer. Op de terugweg werd er gestopt bij Van der Valk in Gladbeck om te eten en rond 21:30 uur kwam de bus weer aan in Apeldoorn.

De groep kijkt terug op een geslaagde trip vol ski- en snowboardplezier en gezelligheid. We hebben verschillende verzoeken ontvangen, waaronder de vraag of we ook Apres Ski in het programma kunnen passen. Voor de volgende keer zullen we dit zeker onderzoeken!

Iedereen bedankt een tot een volgende keer!

Judith en Matthijs

 

winterberg2023